Benteke ili Lukaku kod Pjanića

Roma traži pojačanja u napadu

Benteke ili Lukaku kod Pjanića

Midhat Šljivak

Ekipa Rome želi ovog ljeta dovesti vrhunskog napadača.

Nakon što je propao pokušaj dovođenja Edina Džeke i Carlosa Bacce, rukovodstvo rimskog tima se okrenulo drugim opcijama.

Tako će Roma pokušati na Olimpico dovesti jednog od belgijskih napadača. Dres Vučice bi u narednoj sezoni mogli nositi Christian Benteke ili Romelu Lukaku.

Za sada je veća mogućnost da u Rim stigne napadač Evertona Romelu Lukaku. Jeftinija je opcija od Bentekea za koga Aston Villa traži čak 45 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je napad već pojačala španskim napadačem Iagom Falqueom iz Genove, ali su pojačanja na Olimpicu i dalje neophodna.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.