Benteke spreman za Chelsea

Dobre vijesti za Jurgena Kloppa

Benteke spreman za Chelsea

Endin Čaušević

Ekipa Liverpoola gostuje sutra u okviru 11. kola engleske Premier lige kod Chelseaja.

Ono što raduje trenera Redsa Jurgena Kloppa jeste da će moći u sutrašnjoj utakmici računati na napadača Christiana Bentekea. Benteke je propustio utakmicu Liga Kupa protiv Bournemoutha zbog male povrede koljena.

"Ja se osjećam dobro i spreman sam za sutrašnju utakmicu. U prošloj utakmici protiv Southamptona osjetio sam malo bol u koljenu i odlučili smo da ne igram u kupu. Sada je sve gotovo i jeva čekam utakmicu na Stamford Bridgeu", rekao je Benteke.

Belgianac je ove sezone igrao sedam prvenstvenih utakmica za Redse i postigao je tri gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Derbi 11. kola između Chelseaja i Liverpoola igra se sutra od 13:45 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti