11

Komentari (11)

Pa kakav primjer bi bio poziv ovog igrača u reprezentaciju molim vas lijepo?Silovatelj i ucjenjivač!!!Zamisli!Treba on u zatvor a ne da je vidljiv javnosti!!!U poremećenom svijetu živimo!!
user1648466677
Eto ti znas ****m te u usta jednozubna skrbava nakaradna hahaha kakv debil. E tatu ti karam
pikaboo
O pizda ti materina, mozda da je oeder bi bio dobar
nestofino
@Janicar pretjeruješ ali fakat pretjeruješ.
Naravno da živimo u poremećenom svijetu , ništa novo odavno..
Pljuc
nestofino
I @Janicar Allah te kaznio ( imam pravo da ti napišem jer ... Ne bitno) zbog tvojih predrasuda!!! Fuj si!!!
@pikaboo dovedi mamu odradit ću ti i seku.Današnji popust za tebe:))))) @nestofino što brat,zar silovateljima i ucjenjivačima nije mjesto u zatvoru???
nestofino
@Janicar pa brate, od kuda ti i ja znamo jeli tako ili ne?! Ima onaj gore , koji sve vidi i koji sve zna i On će svima nama da sudi. Ne želim buraz moj nikom da budem sudija, pa ni Karimu.
Sretno i čuvaj se te polaHko.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.