Benzema putem Instagrama poslao poruku Deschampsu i zauvijek sebi zatvorio vrata reprezentacije!

Benzema putem Instagrama poslao poruku Deschampsu i zauvijek sebi zatvorio vrata reprezentacije!

Esmer Oštraković

Francuska će u nedelju u finalu Svjetskog prvensta igrati protiv Argentine, te će pokušati odbraniti titulu koju su osvojili prije četiri godine.

U posljednjih nekoliko dana glavna tema, kada je riječ o Francuskoj, jeste ta da je Benzema bio spreman i da je mogao biti vraćen u reprezentaciju.

Ipak, na taj potez se nije odlučio selektor Francuske, Didier Deschamps, te je indirektno rekao da mu Benzema ne treba.

Naravno, teško je reći da trenutno najbolji igrač na svijetu nema mjest da igra u svojoj reprezentaciji, ali selektor je taj koji donosi odluku.

Nakon svega, Francuzi su prenijeli informaciju da se Benzema oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu i da je poslao poruku Deschampsu.

Benzema je tako objavio svoju fotografiju uz kratak opis za koji Francuzi tvrde da je upućen selektoru Francuske.

"Nisam zainteresovan", krakto je napisao Benzema na svom Instagram profilu.

Odmah su novinari raznih francuskih medija pokušali da otkriju pravu priču iza fotografije, te riječi koje je Benzema objavio.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Neki od medija tvrde da je, nakon ogromnih izostaka u ekipi zbog virusa, Deschamps ipak odlučio da uputi poziv Benzemi, te da je ovo bio odgovor napadača Real Madrida.

Ipak, još uvijek nema zvaničnih informacija da se poziv zapravo desio, te je sve na nivou špekulacija medija iz Francuske.

Top Komentari

Pa kakav primjer bi bio poziv ovog igrača u reprezentaciju molim vas lijepo?Silovatelj i ucjenjivač!!!Zamisli!Treba on u zatvor a ne da je vidljiv javnosti!!!U poremećenom svijetu živimo!!
3 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi