Benzema Ligu prvaka slavio s jednim od najvećih trenera

Slikao se s Fergusonom

Benzema Ligu prvaka slavio s jednim od najvećih trenera

Edmir Škorić

Francuski napadač Karim Benzema s Real Madridom je osvojio Ligu prvaka.

Real je po 12. put bio prvak Evrope nakon što je u subotu navečer u Cardiffu sa 4:1 pobijedo Juventus. Benzema je nakon te utakmice imao priliku da se druži s bivšim menadžerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom, koji je UEFA-im ambasador.

"Fergie time. Lijepo je vidjeti legendarnog Sir Alexa Fergusona", napisao je 29-godišnji Benzema na Twitteru uz fotografiju s legendarnim trenerom.

Inače, Benzema se 2009. godine povezivao s Unitedom i postojala je mogućnost da dođe kod Fergusona, ali je na kraju završio u Real Madridu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi