Benzema ponovo u problemima sa policijom

Oduzeli mu automobil

Benzema ponovo u problemima sa policijom

Napadač Real Madrida se, prema pisanju uglednog Mundo Deportiva, ponovo našao u problemima s madridskim organima reda.

Naime, Francuz je sinoć zaustavljen zbog prebrze vožnje, nakon čega su mu policajci zatražili vozačku dozvolu. Benzema im je pokazao papir za koji je rekao da treba da mu posluži kao privremena dozvola, dok ne dobije pravu u Francuskoj.

Ipak, policajci to objašnjenje nisu prihvatili i napisali su mu kaznu. Benzemi je privremeno oduzet i automobil, što će sigurno najviše pogoditi fudbalera Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za one koji ne znaju, ovo Benzemi nije prvi problem ove prirode, budući da mu je 3. februara ove godine zbog prebrze vožnje oduzeta vozačka dozvola na osam mjeseci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.