4

Komentari (4)

Ante G.
To u Americi mozda da... Nadji kada Marko Jaric prica o tome... U Evropi je jasno sve. Ako si sa ovim prostora, prekrizen si. Cigan si. Svi koji su vani, znaju o cemu se radi.
Ante G.
Neki dan sam pisao o ovome, ko god ode u svijet, ako ima bar malo razuma, bice ga stid i sram porijekla. Svaka cast decko, ti si na vrijeme uvidio, povukao pravi potez, tvoja djeca ce odrastati kao normalni gradjani ovog svijeta. A ova rupa od Balkana, dok god ima ljudi koji su ponosni na njega, nikad naprijed krenuti necemo. Tek kada svi shvate kakvi smo i sta smo, stvorice se potrebni uslovi za promjene. Inace, ostajemo jad i bijeda ove planete. Sramota.
vanzemaljac
Bravo Ante brate!
Maximilian
Totalno bez smisla a posebno što će te svi smatrati "normalnim" ako vrijediš i nikome neće biti bitno tvoje ime i prezime. Jednostavno je i isključivo vrijediš ili ne vrijediš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.