Berahinu odbijen zahtjev za transfer
Foto:EPA

West Bromwich Albion ne želi prodati najboljeg igrača

Berahinu odbijen zahtjev za transfer

S. Bošković

West Bromwich Albion odbio je zahtjev za transfer napadača Saida Berahina.

Dvadesetdvogodišnjak uveliko se povezivao sa prelaskom na White Hart Lane, nakon što je prošle sezone postigao 20 pogodaka.

Izvještaji prenose da su Spursi danas ujutro bili spremni ponuditi 21 milion funti za napadača mlade reprezentacije Engleske koji nije imao bajan start na početku nove sezone u Premier ligi.

Berahino je bio spreman učiniti sve da se ovaj transfer ostvari, ali je West Brom riješio situaciju o njegovom transfer statusu:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"West Bromwich Albion primio je pisani transfer zahtjev od Saida Berahina. Zahtjev je odbijen i pozicija kluba ostaje nepromijenjena i onakva kakva je navedena od predsjednika Jeremy Peaca 18. augusta."

Paece je tad rekao da WBA nema nikakvu namjeru da proda 22-godišnjeg igrača, bez obzira na visinu ponude. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.