Bergomi: Juventus je u rangu sa Frosinoneom

Bocnuo navijače Stare dame

Bergomi: Juventus je u rangu sa Frosinoneom

D. Vejo

Nekadašnji igrač Intera iz Milana a sada sportski komentator Guiseppe Bergomi izjavom da je Juventus u meču Lige šampiona protiv Bayerna izgledao kao ekipa Frosinonea, naljutila je navijače Stare dame.

Pozicija štopera u Interu dugi niz godina bila je rezervisana za Guiseppea Bergomija koji je nakon fudbalske karijere postao TV komentator. Međutim, on ne krije svoju pristrasnost pa je tako već duže vrijeme na meti navijača Juventusa i Milana.

Konstantnim prozivanjem pomenutih klubova u negativnom smislu, izazvao je mržnju kod navijača. 

Ovoga puta riječ je bila o crno-bijelima i protekloj utakmici Lige šampiona gdje su na svom terenu remizirali sa Bayernom, bilo je 2:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ove godine želio bih da se u finalu sastanu Barcelona i Bayern. Timovi koji svojom igrom zaslužuju da se nađu u borbi za tron. Juventus to svakako nije jer ovakvom igrom ne može daleko dogurati. Igra koju su oni pokazali u prošlom meču protiv Bavaraca ravna je igri Frosinonea", kazao je za medije Bergomi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi