Berin Čatić: Ovo je moj najljepši poklon

Veležov mladi ofanzivac je jučer napunio 20 godina

Berin Čatić: Ovo je moj najljepši poklon

E. Škorić

FK Velež kasno sinoć stigao je na pripreme u Antaliju, a već danas je Feđa Dudić "upregao" momke koji će narednih desetak dana imati priliku da pokažu koliko vrijede i da su dosljedni nositi crveni dres.

Rođeni su ponovo u Antaliji, ovaj put u hotelu pored onoga u kojem smo ih zatekli prošle godine. Očigledno je da su željni rada, treninga i utakmica i da su se svi zaželjeli lopte, s kojom će se svakodnevno družiti sve do maja ove godine.

Među onim igračima koji su posebno motivisani u Veležu je mladi Berin Čatić (20), pošto je ovo njegova prva posjeta Antaliji, prve prave pripreme i prva prilika da zaigra na najvišem nivou.

S bivšim igračem Travnika razgovarali smo kratko u hotelu u kojem je smješten FK Velež.

"Svi su me fino prihvatili, navijači su me dobro podržali", kazao je Čatić za SportSport.ba, dodavši kako je samo noć ranije, po dolasku u Antaliju, proslavio 20. rođendan.

"Ostali igrači su mi čestitali i ovo je moj najljepši poklon. Ovdje sam u Antaliji prvi put, vjerujem da će sve biti dobro".

Jesi li nekada, kao dijete, sanjao da ćeš igrati u Veležu?

"Može se reći da jesam. Snovi se ispunjavaju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bojiš li se konkurencije ili si tako mlad spreman za igru?

"Šef me doveo kao pojačanje, nametat ću se, pa ćemo vidjeti. Što se tiče Veleža i ambicija, mislim da možemo da igramo protiv bilo koga", rekao je na kraju razgovora mladi Čatić, koji je u Velež nedavno došao iz Travnika.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zakeroni
SRETAN RODJENDAN LAVE,IDEMO JAKO. VFC
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi