Oni vole Rođene: Akcija "Velež je Titan" uspješno završena

Navijači su uvijek uz FK Velež

Oni vole Rođene: Akcija "Velež je Titan" uspješno završena

Ljubav koju navijači Veleža gaje prema svom klubu gotovo je bez premca bez obzira u kojim okvirima posmatrali ovaj "fenomen".

Jedan od onih koji prednjače kada je ljubav prema Veležu u pitanju je svakako Denijal Behram, veliki navijač Rođenih koji je jednom prilikom u intervjuu za SportSport.ba poručio: ""Volim Velež, crveni boju i petokraku otkad znam za sebe".

Danijela Behram koji već godinama živi i radi u Holandiji nikada nije zaboravio svoj Velež i svoj Mostar.

Već godinama unazad organizuje akcije putem društvenih mreža, okuplja sve "Rođene" rasute po svijetu i tako pomaže Veležu.

Behram je nedavno pokrenuo novu akciju, nazvao ju je "Velež je Titan", i naravno - javili su se navijači Veleža iz čitavog svijeta.

O čemu se radi?

Behram i vijerni navijači Veleža su "načuli" da bi stručnom štabu FK Velež itekako dobro došao Titan 2. Riječ je o uređaju "kodnog naziva" Titan 2 GPS Trakcing System koji mjeri sve parametre kada je rad igrača na treningu u pitanju i tako u velikoj mjeri pomaže stručnim štabovima.

Pokrenuta je akcija skupljanja sredstava, a navijači Veleža su ponovo dokazali svoju ljubav prema Veležu. Kako oni u BiH, tako i oni koji su rasuti po svijetu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novac je skupljen i upućena ponuda za 20-ak novih uređaja Titan 2 - dakle, za čitavu ekipu.

Rođeni će tako, zahvaljujući vjernim navijačima, u budućnosti imati i pomoć napredne tehnologije u svojim naporima da napreduju iz dana u dan...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rodjak
bravo raja, VFC THE RELIGION
12 1
RASanticeva
Ime Denijala Behrama treba urezati zlatnim slovima u historijat Veleža jer otkako znam za ovog čovjeka on je poveo toliko akcija da sam odavno izgubio pojam broja. Jedan od ljudi koji treba da bude uzor nama mlađima kako biti ljudina
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti