Berlusconi: Istina je, prodao sam Milan

Stiže veliki novac u klub

Berlusconi: Istina je, prodao sam Milan

Silvio Berlusconi je u razgovoru za italijanske medije potvrdio da je prodao Milan.

Bivši italijanski premijer u posljednje vrijeme nije uspijevao vratiti Milan na stare staze slave i na kraju ga je prodao kineskim investitorima koji će u naredne dvije godine potrošiti 400 miliona eura na transfere. 

"Da, istina je da sam prodao Milan. Želim da novi vlasnici u naredne dvije godine potroše 400 miliona eura na velike transfere, budući da su važna organizacija sa državnim kapitalom. Prodao sam Milan grupi koja klub može da vrati na prvo mjesto u Italiji, Evropi i svijetu", izjavio je Berlusoni. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pod vodstvom Berlusconija milanski klub je od 1986. godine osvojio 29 trofeja, od čega je pet u Ligi prvaka i osam u Seriji A. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi