Berlusconi: Mihajlović ostaje pod jednim uslovom

Osvrnuo se i na glasine oko Tottija i Zlatana

Berlusconi: Mihajlović ostaje pod jednim uslovom

Silvio Berlusconi smatra da Siniša Mihajlović nije jedini krivac za nezadovoljavajuće rezultate Milana. 

Srbijanski stručnjak na San Siro je doveden da vrati Milan na stare staze slave, međutim pod njegovim vodstvom klub se trenutno nalazi na šestoj poziciji i u tamošnjim medijima se sve češće špekuliše o njegovom otkazu.

Povodom brojnih špekulacija oglasio se i Silvio Berlusconi, koji je istakao da će Mihajlović ostati u Milanu samo pod jednim uslovom.

"Ne želim da dajem bilo kakvu ocjenu o radu Mihajlovića, iako sam vidio u igri nešto što mi se ne dopada, jer trenutna situacija nije samo njegova krivica. Ona je podjednako i na timu, ali i upravi kluba koja nije napravila pravi izbor u odabiru igrača. Na kraju, ako Mihajlović osvoji Kup ostaće na klupi Milana i naredne sezone", izjavio je Silvio Berlusconi.

Osvrnuo se Berlusconi i na špekulacije oko dovođenja Tottija i Ibrahimovića.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"To je apsolutno nemoguće. Što se Tottija tiče, stvar je prosta jer se njegova igračka pripadnost ne može kupiti, dok Ibrahimovičć ima nevjerovatne ponude iz Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Tottija možemo jedino kao menadžera da dovedemo", objasnio je na kraju Berlusconi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti