Berlusconi: Pato će se vratiti u Milan

Brazilac obećao na odlasku

Berlusconi: Pato će se vratiti u Milan

A. Haznadarević

Brazilski napadač Alexandre Pato, koji je dugi niz godina nosio dres AC Milana, ove zime se vratio u domovinu, gdje će nastupati u dresu novog svjetskog prvaka Corinthiansa.

Ipak, kako je rastanak sa Patom prilično teško pao Rossonerima, oglasio se i predsjednik Silvio Berlusconi, koji je poručio da će Brazilac ubrzo vratiti na San Siro.

 

"Pato će se vratiti u Milan za godinu ili godinu i pol. Povrede su ga malo udaljile od Milana, ali dogovorio sam se s njim", rekao je Berlusconi, i nastavio:

 

"On je prešao u Corinthians, ali vratit će se ovdje u ne tako dalekoj budućnosti. To je ono što mi je obećao kada me je zagrlio posljednji put pred odlazak".

 

Ipak, tim sa San Sira je dobio novo fenomenalno rješenje u vrhu napada u liku Stephana El Shaarawyja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Imali smo sreće da sretnemo osobu kakva je Stephan. On je već postao simbol Milana i on  slijedi put ljudi kakvi su Baresi i Maldini", zaključio je predsjednik Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.