Berlusconi sastavio listu mogućih nasljednika Allegrija

Uskoro promjena na klupi Rossonera

Berlusconi sastavio listu mogućih nasljednika Allegrija

A. Haznadarević

Deset bodova osvojenih u devet kola, razlog su da uprava Milana nešto poduzme po hitnom postupku, a čini se da će prvo doći do izmjene na klupi posrnulih Rossonera.

Vlasnik italijanske momčadi Silvio Berlusconi je, prema pisanjima tamošnjih medija već sastavio listu kandidata za nasljednika Massimiliana Allegrija, te će jedan od njih sasvim sigurno sjesti na užarenu klupu Milana.

 

Favorit, baš kao i u svim ostalim momčadima koje traže dugoročno rješenje na klupi je navodno Pep Guardiola, dok je drugi na listi trener Zenita Luciano Spaletti.

 

Pored ovog dvojca, tu su još Rafael Benitez i Cityjev Roberto Mancini, koji se sve češće spominje u kontekstu odlaska sa klupe Građana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Pored ovih, već dokazanih trenera, našlo se i ime legendarnog Filippa Inzaghija, koji trenutno vodi omladince Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije