Berlusconi strpljivo gradi svoj tim: Stižu još dva odlična pojačanja

Monza će biti hit u Seriji B

Berlusconi strpljivo gradi svoj tim: Stižu još dva odlična pojačanja

A. Čaušević

Među novim članovima Serije B sljedeće sezone će biti Monza koja je već neko vrijeme u vlasništvu Silvija Berlusconija. 

Monza je u odigranom dijelu svoje grupe u Seriji C pokazala superiornost i zasluženo izborila promociju, međutim u Seriji B će biti druga priča.

Berlusconi je decenijama bio prvi čovjek Milana, zna kako izgraditi vrhunski tim i svjestan je da će mu za Monzu trebati dosta strpljenja.

Italijanski mediji pišu da će u Monzu uskoro stići dva odlična pojačanja. Prvo je iskusni napadač Alfredo Donnarumma, a drugo talentovani Daniel Maldini, sin proslavljenog asa Paola Maldinija.

Ranije je Monzu pojačao veznjak Andrea Barberis iz Crotonea, a u narednom periodu za očekivati je dolazak još pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi