Berlusconi u 83. godini pravi nevjerovatnu priču: U Monzu dovodi dvije fudbalske ikone?

Želi dovesti zvijezde

Berlusconi u 83. godini pravi nevjerovatnu priču: U Monzu dovodi dvije fudbalske ikone?

E. Škorić

Monza je izborila promociju u Seriju B i vlasnik tog kluba Silvio Berlusconi ima plan da ide sve do Serije A.

Legendarni gazda Milana sada vodi Monzu, a očigledno ne može bez Rossonera, pa namjerava u svoj tim, gdje mu pomaže njegov 'vječni drug' Adriano Gallaini, kupiti dvojac koji je igrao ili još igra za Milan.

Berlusconi je spreman Monzu uvesti u najviši rang italijanskog fudbala i svjestan je da će morati da odriješi kesu i dovede pojačanja, no također, očito da ima plan da to bude i marketinški velika stvar.

Navodno je odlučio dovesti Zlatana Ibrahimovića, trenutno 38-godišnjeg napadača Milana, ali i nekada jednu od najvećih zvijezda tog kluba, Brazilca Kaku, koji se već penzionisao ranije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Kaka neko vrijeme ne igra, a Zlatanu ističe ugovor s Milanom tako... Sve je moguće! To su čudesni igrači i silno su vezani za mene", priznao je Berlusconi koji ima 83 godine.

Monzu trenira bivši igrač Milana Cristian Brocchi, Galliani obnaša funkciju direktora, a stopera igra Gabriel Paletta, 34-godišanj koji je - pogađate - igrao u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije