Bešagić pogodio za pobjedu Iskre nad Troglavom

Uspješna provjera tima iz Bugojna

Bešagić pogodio za pobjedu Iskre nad Troglavom

Samir Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre jučer su na svom Jakliću upisali prvu pobjedu u pripremnoj fazi za novu sezone Druge lige Federacije BiH grupa Zapad, a slavili su nad Troglavom iz Livna sa minimalnih 1:0.

Bugojanci su pružili veoma dobru partiju, a jedini pogodak postigao je u 31.minuti mladi vezista Armin Bešagić. Pored tog pogotka Iskra je imala još nekoliko veoma dobrih prilika, te  u stručnom štabu Plavih sa Jaklića mogli biti zadovoljni ovom provjerom.

Iskra je nastupala u sastavu: Peco, Filan, Sijamija, Pihura, Omerinović, Bešagić, Nebić, Kamber, Mujkić, Šijak, Tanković.

Narednog vikenda Iskra će odmjeriti snage protiv Busovače, novog člana Druge lige Federacije grupa Zapad, dok još uvijek nije poznat rival za generalku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvenstvo u Drugoj ligi FBiH grupa Zapad počinje 20.08., a Iskra će u prvom kolu u goste Vitezu iz Bužima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi