Bešić danas na probi u Dinamo Dresdenu

Nakon suspenzije u Hamburgu

Bešić danas na probi u Dinamo Dresdenu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić nalazi se na probi u redovima člana druge Bundeslige Dinama iz Dresdena.

Iz kluba sa istoka Njemačke potvrđeno je da će se mčladi defanzivac Muhamed Bešić danas priključiti treningu Dinama, te će narednih nekoliko dana ostati na probi u ovom klubu.

 

Bešić nikada nije uspio izboriti status prvotimca u svom klubu Hamburgu, a nedavno je došlo čak i do fizičkog sukoba sa trenerom Thorstenom Finkom, koji je Bešića uhvatio za vrat i potom ga izbacio iz svlačionice.

 

Hamburg je nakon toga suspendovao Bešića iz prve ekipe, te je postalo jasno kako će mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine morati pronaći novi klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Za Bešića je interesovanje pokazao i holandski Feyenoord, ali se čini kako će barem do kraja sezone nositi dres Dinamo Dresdena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.