Bešić: Ispao sam žrtva situacije u klubu

Suspendovan u Hamburgu

Bešić: Ispao sam žrtva situacije u klubu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić došao je u sukob sa svojim trenerom u Hamburgu, Thorstenom Finkom.

Kako su prenijeli njemački mediji, Fink je uhvatio Bešića za vrat, te ga daveći izbacio iz svlačionice, nakon čega ga je dodatno i suspendovao iz ekipe.

 

"Oduvijek su mi u Hamburgu govorili da sam vrhunski talenat i da pred sobom imam veliku budućnost. Međutim, ja nikada nisam dobio priliku u prvoj ekipi i to mi je potpuno ubilo moral", kaže Bešić za Sport Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

"Razgovarao sam o svemu sa Finkom i rekao sam mu da mi nije jasno što me tretirao kao najslabijeg igrača u ekipi. Sve me ovo ubilo i pshički i fizički i ovo je nešto što teško mogu prihvatiti. Osjećam da sam ja ispao žrtva cjelokupne situacije u klubu", dodao je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.