Bešić nastupio za prvi tim HSV-a

Fink mu ukazao povjerenje

Bešić nastupio za prvi tim HSV-a

Iako smo u posljednje vrijeme svjedoci da naš mladi fudbaler, Muhamed Bešić ne proživljava najljepše trenutke u HSV-u, ipak je dobio povjerenje trenera Finka sa kojim je i imao najviše problema te je zaigrao za prvi tim Hamburga.  

Hamburg je odigrao prijateljsku utakmicu protiv niželigaša MSV Pampowa i slavio sa 4:1, a golove za bundesligaša postigli su Petrić, Guerrero, Tore i Arslan.

 

Naš mladi internacionalac, Muhamed Bešić u igru je ušao na startu prvog poluvremena umjesto Diekmeiera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Ekipu HSV-a sutra očekuje meč protiv Mainza, a nastavak sezone će za njih zasigurno biti težak jer još uvijek nisu teoretski osigurali opstanak u ligi, ali imaju dosta dobre šanse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.