Bešić pogodio, Middlesbrough na diobi prvog mjesta s Leedsom

Championship

Bešić pogodio, Middlesbrough na diobi prvog mjesta s Leedsom

Edmir Škorić

Večeras su igrani mečevi 11. kola engleskog Championshipa, a Leeds i Middlesbrough su upisali nove pobjede.

Bešić pogodio, Middlesbrough na diobi prvog mjesta s Leedsom

Ovi timovi bore se za prve pozicije i plasman u Premier ligu i za sada im ide dosta dobro. Poslije 11 kola, Leeds i M'boro imaju po 22 boda.

Leeds je slavio s 1:0 u gostima kod Hulla, dok je Middlesbrough bio bolji od pretposljednjeg Ipswicha sa 2:0 uz pogodak bh. reprezentativca Muhaemda Bešića, koji je na terenu proveo 82 minuta. Osim Bešića, u strijelce se upisao i Downing.

Najznimljivije bilo je u meču Aston Ville i Prestona, gdje je domaćin u nadoknadi došao do 3:3. Duel Wigana i Swanseaja završen je rezultatom 0:0, dok je Brentfod odigrao 1:1 s Birmignhamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi