Bešić pred trening

Bešić: Poziv me je iznenadio, drago mi je što sam opet tu

Muhamed Bešić, ponovo je dobio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Fudbaler Ferencvaroši je iznenađen pozivom u reprezentaciju, ali je istakao kako mu je drago što je ponovo među Zmajevima.

"Iznenadio sam se, ali mi je mnogo drago što sam tu. Nisam bio godinu dana u reprezentaciji, ali mi je drago što sam dobio poziv. Nisam igrao u kvalifikacijama, nisam iskusan igrač i ne volim puno o tome da pričam", istakao je Bešić, koji je o nastupima u Mađarskoj rekao.

"Ide mi dobro, prezadovoljan sam. Proglašen sam najboljim igračem i nakon Svjetskog prvenstva možda bude boljih ponuda".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Selektor je jednom prilikom rekao da jedino Bešić može zaustaviti Messija. Naš reprezentativac je o tome rekao:

"Šef je vjerovatno mislio da sam taj igrač koji može pokriti poziciju zadnjeg veznog. Ipak, na kraju šta selektor odluči to će biti tako", rekao je Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.