Bešić propušta Barnsley? "Imali smo mali problem s njim"
Foto: FC Middlesbrough

Lakša povreda bh. fudbalera

Bešić propušta Barnsley? "Imali smo mali problem s njim"

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić mogao bi, prema najavama britanskih medija, propustiti sutrašnji duel sa Barnsleyom.

Bešićev Middlesbrough će na svom Riversideu ugostiti Barnsley u okviru 37. kola Championshipa, no veliko je pitanje da li će na ovom meču nastupiti bh. fudbaler koji osjeća bolove u tetivama.

To je na konferenciji za medije održanoj danas potvrdio i trener Middlesbrougha Tony Pulis, kazavši, između ostalog, da do sutra neće biti poznato u kakvom je stanju Bešić.

"Sa Bešićem smo imali mali problem, do sutra nećemo znati u kakvom je stanju. Osjeća bolove u tetivama. Možda ga je i samo malo sustigao umor od utakmica", istakao je Pulis.

U posljednje vrijeme Bešić je neizostavan u sastavu Middlesbrougha, a oduševljeni onim što pruža su i navijači ovog kluba, koji se nadaju da će njegov ugovor biti otkupljen na kraju sezone od Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi