Bešiću tako mali fali da "poludi"

Krenuo u obračun s fudbalerom Leedsa

Bešiću tako mali fali da "poludi"

Muhamed Bešić je poznat kao temperamentan fudbaler kojeg nije teško isprovocirati, pa je i večeras u meču protiv Leedsa imao nekoliko "crnih minuta".

Pred sami kraj utakmice, u kojoj je Middlesbrough slavio rezultatom 3:0, Bešić se nakon jednog starta sukobio s protivničkim fudbalerom i umalo je došlo do ozbiljnijeg fizičkog obračuna. Ipak, zahvaljujući reakciji ostalih igrača, strasti su se brzo smirile i meč je nastavljen.

Reprezentativac BiH je inače na terenu proveo svih 90 minuta i odigrao je sjajan meč.

Middlesbroughu je, s druge strane, večerašnji trijumf jako važan u borbi za plasman na pozicije koje vode u doigravanje za Premier ligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi