Bešić: Samo Middlesbrough, drugi klubovi nisu dolazili u obzir

Ponovo će zaigrati na Riversideu

Bešić: Samo Middlesbrough, drugi klubovi nisu dolazili u obzir

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić će i narednu sezonu provesti na posudbi u Middlesbroughu, s kojim će se takmičiti u Championshipu.

Bešić se u Middlesbrough trebao vratiti još posljednjeg dana ljetnog prelaznog roka, ali tada je transfer propao u posljednji čas. Na kraju, rasplet je takav da naš fudbaler na Riverside stiže na novu, jednogodišnju posudbu iz Evertona u kojem na njega, očigledno, više ne računaju.

U razgovoru za zvaničnu stranicu novog/starog kluba, Bešić je poručio da je Middlesbrough bio njegova jedina želja ovog ljeta.

"Drago mi je što sam se vratio. Na ovo sam čekao dvije-tri sedmice i sretan sam što se ovako završilo. Razgovarao sam sa svojim agentom i menadžerom Tonyjem Pulisom, te sam im rekao da, ako napustim Everton, želim ići isključivo u Middlesbrough. Drugi klubovi nisu dolazili u obzir", započeo je Bešić, te nastavio:

"Svidjelo mi se ovdje proteklih mjeseci. Volim trenera i navijače, i žao mi je što se nismo plasirali u Premier ligu. Nadam se da ćemo to učiniti u ovoj sezoni. Sada sam bolji nego kada sam prvi put dolazio. Tada nisam igrao dvije godine prije toga, a sada sam potpuno spreman".

Muhamed Bešić je od januara do maja upisao 15 nastupa i postigao jedan gol za Middlesbrough te je sa klubom igrao play off za plasman u Premier ligu.

Top Komentari

Edy
to je prevelik klub za njega
3 14
BeHaudin
MO, SAMO DERI LEGENDO !!!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi