Sky Sports: Everton dogovorio novu posudbu za Muhameda Bešića

Vraća se u Middlesbrough

Sky Sports: Everton dogovorio novu posudbu za Muhameda Bešića

E. Čaušević

Prelazni rok u Engleskoj završen je pred sami početak nove sezone Premiershipa, a Muhamed Bešić je ostao u Evertonu iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda.

Everton je oko Bešića pregovarao s Middlesbroughom, ali se klubovi nisu uspjeli dogovoriti oko transfera. Ipak, za Bešića koji je prekrižen u klubu s Goodisona još uvijek ima nade jer ima mogućnost da ode na posudbu u neki drugi klub.

Prema pisanju engleskog Sky Sportsa sudbina bh. reprezentativca će uskoro biti poznata jer je Everton dogovorio novu posudbu i to ponovo s Middlesbroughom. Bešić će se tako vratiti u klub u kojem je igrao drugi dio prošle sezone, te je očito ostavio dobar utisak.

Everton i Middlesbrough su dogovorili posudbu do kraja ove sezone, a klub iz Championshipa će imati pravo narednog ljeta da otkupi njegov ugovor. Zvanična potvrda ove posudbe očekuje se u narednih nekoliko dana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi