9

Komentari (9)

hercegbih
To je Bosnjo mrtvi bola..taj ce prije poginuut nego rep pred nekim podvit..
Chupy
Ne da Besic guzice. A ne moze on zaradit koliko njegov babo moze sjebat i profuckat. Do sada 4-5 bijesnih auta za kojima 99% ljudi samo uzdise, a njegov babo krkan se napije i u zid ga rokne. Ne treba svakome pare dati. Nisu za svakoga.
winer007
Njegov stari je lud lik koji cesto pravi ispade po Srebreniku i voza super auta to je tacno, al i citav zivot cijela njegova porodica radi i zivi u Njemackoj i to nisu oni Bosanski krkani koji su do juce hodali u opancima, a danas vozaju lamborginije, njegov stari bi i bez njega bio veoma bogat
Chupy
Njegov stari hoda bez marke u dzepu jarane, dok sin ne ode do banke!
hercegbih
apsolutno nije vazno..zelimo mu puno srece da napokon se ustabili i igra..jer je to vodja ...general..naser pravi..lud je momak drama...
Nuksi
A kako znaš da neće nigdje otići da igra, prelazni rok u drugim ligama traje do karaja Augusta.
E.Car
Eto ti znaš da neće dobiti ni jednu sekundu!!!! Pa i da neće dobijat će redovno platu, neće ići negdje za mizeriju da bi igrao. Profesionalac je to mu je na prvom mjestu al plitak si ti novinar da bi razumio.
E.Car
Hoćeš ti raditi za mene jedan mjesec, samo jedan, dat ću ti 100 jbg bolje i to nego ništa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.