Bešić se "odlučio" za tribine, a Vlašić je mnogo pametnije reagovao
(Foto: EPA)

Hrvat odlazi u CSKA

Bešić se "odlučio" za tribine, a Vlašić je mnogo pametnije reagovao

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić (26) ostaje u ekipi Evertona.

Iako je posljednjeg dana prelaznog roka bio na korak od Middlesbrougha, Bešić se nije uspio dogovoriti oko financija i propao je dogovoreni posao Boroa i Evertona vrijedan šest miliona funti.

Bh. fudbaler tako će ostati član tima sa Goodison Parka i narednih šest mjeseci, ali izvjesno je da se neće naigrati. Menadžer Karamela Marco Silva ne računa previše na njegove usluge i pitanje je da li će uopšte dobiti šansu za igru u narednim mjesecima.

I dok je Bešić zbog novca sam sebi presudio, mladi hrvatski fudbaler iz redova Evertona Nikola Vlašić je odlučio da ode tamo gdje će igrati.

Ovaj 20-godišnji ofanzivac odlučio je napustiti engleski tim i karijeru će nastaviti u redovima moskovskog CSKA koji ga vidi kao idealnu zamjenu za Aleksandera Golovina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako će Vlašić sigurno imati šansu da pokaže šta zna. Ruski velikan će mu sasvim sigurno stvoriti prostor za igru, dok će sa druge strane Bešić morati da sagleda druge opcije.

Za sada je njegova situacija u klubu jako loša i teško da će kod Silve dobiti ijednu sekundu u narednom periodu.

Top Komentari

E.Car
Eto ti znaš da neće dobiti ni jednu sekundu!!!! Pa i da neće dobijat će redovno platu, neće ići negdje za mizeriju da bi igrao. Profesionalac je to mu je na prvom mjestu al plitak si ti novinar da bi razumio.
8 15
hercegbih
apsolutno nije vazno..zelimo mu puno srece da napokon se ustabili i igra..jer je to vodja ...general..naser pravi..lud je momak drama...
6 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi