Bešić zadovoljio u Dresdenu

Menadžer Dinama ga želi ostaviti

Bešić zadovoljio u Dresdenu

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić po svemu sudeći će do kraja sezone nositi dres Dinama iz Dresdena.

Bešić je ove sedmice stigao na probu u Dresden, gdje je zadovoljio ukuse struke, te će, najvjerovatnije, ovu sezonu provesti kao posuđeni igrač Hamburga u ovom klubu.

 

Bešić je ranije došao u skob sa trenerom HSV-a Thorstenom Finkom, koji ga je udaljio iz ekipe, te je postalo jasno da bh. reprezentativac više neće braniti boje Hamburga.

 

"Bešić je veoma talentovan fudbaler i mislim da će odgovarati našoj ekipi", rekao je menadžer Dinama iz Dresdena Ralf Loose.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

Pretpostravlja se da će Bešić do kraja sezone biti posuđen Dresdenu, nakon čega bi i uslijedio i konačni razlaz sa Hamburgom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti