Boro razbio Leeds, dobro izdanje Bešića

Championship

Boro razbio Leeds, dobro izdanje Bešića

Edmir Škorić

Noogmetaši Middlesbrougha slavili su s 3:0 protiv Leedsa u susretu 35. kola engleskog Championshipa.

Middlesbrough je na svom Riversideu slavio uvjerljivu pobjedu, kojom se vratio na šesto mjesto i do kraja sezone pokušat će da se izbori za doigravanje za povratak u Premier ligu.

Junak domaćih večeras je bio Bramford, koji je postigao hat-trick. Prvi gol je postigao u 31. minuti, a potom i pet minuta kasnije povisio je na 2:0.

Bramford je u 68. minuti postavio konačnih 3:0 i dotukao goste iz Leedsa, koji imaju 49 bodova i nalaze se na 11. mjestu.

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić odigrao je svih 90 minuta za Middlesbrough i, po svemu sudeći, svoj posao obavio je na najbolji mogući način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije