Bešiktaš dovodi pojačanje iz Juventusa?

Isla na meti prvaka Turske

Bešiktaš dovodi pojačanje iz Juventusa?

Endin Čaušević

Čileanski fudbaler Mauricio Isla ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Juventusa.

Isla je u Juventus stigao 2012. godine, a posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u Queens Park Rangersima i Marseilleu. U Juve se vratio na kraju ove sezone, ali je izvjesno da će napustiti Staru damu ovog ljeta.

Interes za čileanskog fudbalera pokazao je turski Bešiktaš koji priprema ekipu za Ligu prvaka. Ovaj 27-godišnji fudbaler je već u kontaktu sa turskom ekipom, a više o ovome trensferu znat će se nakon Copa Americe.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prema pisanju turskih medija sportski direktor Bešiktaša, Ali Naibi, prisustvovao je sinoć utakmici Copa Americe između Argentine i Čilea gdje je pratio Islu. Navodno, nakon utakmice je kratko razgovarao sa ovim fudbalerom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi