Manchester City prodaje Kolarova u Bešiktaš?

Defanzivac napušta Etihad

Manchester City prodaje Kolarova u Bešiktaš?

Turski mediji tvrde da bi Aleksandar Kolarov od ljeta mogao nastupati za Bešiktaš. 

Defanzivac srbijanske reprezentacije ne bi imao ništa protiv da nakon šest sezona napusti Manchester City i okuša se u novom klubu, a ako je suditi po pisanjima inostranih medija, za njegove usluge je 'zagrizao' Bešiktaš. 

Bešiktaš nakon osvajanja titule želi dodatno osnažiti tim i prvi na listi želja je upravo iskusni Kolarov (30), a ulogu u 'nagovaranju' da dođe u Istanbul na sebe je preuzeo i Duško Tošić s kojim dijeli svlačionicu u reprezentaciji.

Kolarova ugovor sa Manchester Cityjem veže do ljeta 2017. godine i imalo bi smisla da ga tim sa Etihada proda upravo sada. Njegova tržišna vrijednost se procjenjuje na deset miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjećamo, Kolarov je svoju karijeru započeo u Čukaričkom i prije nego što je stigao u Manchester City još je nastupao za OFK Beograd i Lazio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi