Bešiktaš u velikom derbiju pobijedio Galatasaray
Foto - EPA

Derbi Istanbula

Bešiktaš u velikom derbiju pobijedio Galatasaray

M. Šljivak

Bešiktaš je u velikom derbiju pobijedio Galatasaray rezultatom 2:0.

Iako nije bilo pulbije u ovom meču na terenu je očekivano bilo žestoko. Bešiktaš je bio bolji tim i na kraju je upisao veliku pobjedu.

Dosta je domaćem timu pomogao Mbaye Diagne koji je iskjučen u 58. minuti zbog neoprezne igre.

Bešiktaš je u finišu meča stigao do pobjede. Prvo je u 79. minuti Josef lijepo pogodio za 1:0, da bi u nadoknadi meča N'Koudou zabio za konačnih 2:0.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ajdin Hasić nije bio u protokolu za ovaj meč zbog ograničenog broja stranaca.

Bešiktaš je vodeći tim turske Super lige sa 38 bodova, imaju tri boda više od Fenerbahčea, koji ima i meč manje, a Galata je četvrta sa 33 boda.

Top Komentari

Mackintosh
Hase tribine pase, Ljaja ostao bez jaja... Toliko o tim super-mega-giga tablentima. Ne mogu omirisat prve postave u drugorazrednom klubu iz drugorazredne lige
1 5
Majan
Hasić podhitno u Švicarsku ili Belgiju
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi