Sarajevo mora dalje bez Besima Šerbečića

Vraća se u Norvešku

Sarajevo mora dalje bez Besima Šerbečića

E. Škorić

Mladi štoper Besim Šerbečić (22) vraća se u norveški Rosenborg.

Šerbečićeva posudba u Sarajevu je okončana i on se vraća Rosenborgu, koji očigledno ima ozbiljne planove sa bivšim mladim bh. reprezentativcem.

Besim Šerbečić
Besim Šerbečić FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: DF

Statistika

2 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

On je sredinom 2019. godine došao na posudbu u Sarajevo, imao dobrih utakmica, osvojio i titulu, a odlazi jer bordo klub nije bio spreman platiti njegovu otkupnu klauzulu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je odigrao 11 utakmica u dresu Sarajeva, a veliki doprinos dao je i u evropskim mečevima. Sve u svemu, on se vraća u Norvešku, a aktuelni prvak BiH morat će da potraži novo rješenje na poziciji štopera.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli_exyu_sa
Hvala Besime
5 0
pjanke.sa
Hvala Besime moj dobri posteni, dobrodosao vazda nazad!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi