Beširević: Nisam se nadao pozivu, presretan sam

Pozvan u A selekciju BiH

Beširević: Nisam se nadao pozivu, presretan sam

Mladi fudbaler Radnika Dino Beširević našao je svoje mjesto na širem spisku selektora reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića. 

Iz sezone u sezonu Beširević pruža odlične partije u dresu Radnika i poziv u državni tim je svojevrsna nagrada za to, a prve impresije nakon što se našao na spisku podijelio je u razgovoru za SportSport.ba. 

"Ne mogu opisati kako se osjećam. Svaki mladi igrač kada krene trenirati fudbal mašta o tome da jednog dana dobije poziv u reprezentaciju. Meni se, hvala Bogu, to sada ostvarilo i za mene je to nešto najveće u karijeri. Nisam se nadao, da budem iskren", rekao nam je Beširević, dodavši: 

"Da li ću se naći na užem spisku ili ne, odlučit će selektor. Moje je da igram što bolje i sve ću uraditi da opravdam povjerenje selektora." 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Beširević je također dodao kako se veseli što će imati priliku upoznati najbolje bh. fudbalere, a od ranije, kako je rekao, poznaje Nemanju Bilbiju i Kenana Pirića s kojima se susretao na premijerligaškim utakmicama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije