Beširević: Znamo da je Bratstvo neugodno na svom terenu

Novi ispit za FK Olimpik

Beširević: Znamo da je Bratstvo neugodno na svom terenu

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika u 11. kolu Prve lige Federacije BiH gostuju ekipi Bratstva u Gračanici. Lider na prvoligaškoj tabeli pokušat će nastaviti niz bez poraza i u ovom duelu.

Amar Beširević, ove godine igra standardno na poziciji štopera, a upravo su on i njegove kolege ove sezone primile najmanje pogodaka. Kako sam kaže zadovoljan je svojim, ali i igrama svojih kolega.

"Moram biti zadovoljan. Postao sam standardan, igram u kontinuitetu, a to je upravo i bio razlog što sam došao na Otoku. Što se tiče ekipe, prvi smo na tabeli, igramo dobro, a što je najvažnije imamo odličnu atmosferu".

U prethodnom kolu Olimpik je savladao ekipu TOŠK-a rezultatom 2:0, a upravo je Beširević bio strijelac pogotka.

"Naravno da mi je drago zbog gola, što sam mogao i na taj način doprinijeti našoj pobjedi, ali je najvažnije da ekipa pobijedi i osvoji bodove".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu, tačnije sutra, Olimpik gostuje ekipi Bratstva.

"Tim iz Gračanice je izuzetno neugodan na svom terenu. Tokom sedmice smo se spremali za njih, pokušat ćemo iskoristiti naše prednosti i doći do pozitivnog rezultata", rekao je mladi defanzivac Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi