18

Komentari (18)

Rigel
Ovo sto Mire igra u Barci realno ne lici ni na sta. Alibi pasovi prvom do sebe, nikakve kreacije, pasova u dubinu... Nista. Sta mu se desilo, ptice znaju.
tbra
Ma dobar je pjanke samo treba imati vjere u njega a ne disrespektovati ga kao sto radi ovaj "psiholog" od trenera
svasta
Ma zabice Pjanke kod kuce! Boli ga cuna za Barcu!
Sanagoal
Nažalost moramo priznati da je Pjanić loše odigrao. U meču gdje dobije šansu i mora da se pokaže puno lopti šalje nazad i nema neku ideju za napad. Pokušao je dva puta iza zadnje linije da probije ali nije dobio loptu. U odbrani katastrofa, spor je! Kad je izašao bilo je 1-0 i malo poslije već dva gola zabiše.
FreedomBH
Od prvog dana sam govorio da Pjanic nije za Barcu,tipa volim al jednostavno ono TO nema sto Barci treba. Kad u ovakvoj Barci nemoze da se snadje sta bi tek bilo prije 10-15 god. On samo moze igrat ako ima neko da trci za njega a to trenutno nema ko. Zao mi ga,Koeman je katastrofa od trenera al Pjanicu ne bi pomoglo nista i da je neko drugi.
Maestro
Buskec ko panj obilato zaslužan za oba gola domaćina a vama naš Pjanić loše odigrao? Pa ovdje je sve truhlež čovjek koji je izmuzao klub finansijski do kraja i neće se oporavit u narednoj deceniji i sve je ostalo loše u cijeloj igri svaku dobijenih utakmicu igraju na guzove ili uz sudijsku pomoć katastrofa
BogatiDijasporac
Frajeru, ne igraju na istoj poziciji. Busquets je *****a od igraca, to stoji. Ali Mire u napada ne pridonosi. Cim je izasao, Barcelona izjednacila. 1+1 je 2, jbg.
Maestro
Ne kažem da je Mire najbolji al mislim da zaslužuje više prostora za igru i malo više slobode nego pojedini panjevi koji dobijaju više prilike od njega
user1605031381
Kakvu sudijsku pomoć? Gdje je se to pomoglo Barceloni? Nije to smrdljivi Real koji sudije guraju svake godine u gotov svakoj utakmici
BogatiDijasporac
Pazi jarane, Mire je u Juventusu imao igrace oko sebe koji su trcali. U Barci se igra 'total fudbal', a on to nije navikao. Jbg, lik ne pase u dinamicnu igru Barcelone.
cccccc
Maestro, barca je na messiju zaradila višestruko. barcelona je sama sebe izmuzla dovođenjem coutinha, dembelea, grizmanna - 450 miliona + njihova visoka plata
YouTalkinToMe
Pravo je čudo da barsa ikoga uspije pobijediti sa ovakvom odbranom. U svako meču skoro po dva gola prime.
DamirS
Da nije Messi ušao ne bi do sabaha gol dali.
Chico
I onda mu nesto papci spominju platu. Pa treba jos onoliku imati.
fsusak10
Pjanke ocajan danas, u vezi trebaju igrat De Jong i drvo jos jedno, bolje bi odigrali.
BogatiDijasporac
A pun mi vise kufer Pjanica. Lik ocigledno ima ozbiljnih mentalnih problema. Nikakve kreativnosti, iznenadnih poteza, genijalnih dodavanja, jednostavno nista. Jos me iritira ono povlacenje stopala po terenu dok trci. Jbt, ne znam sta je frajer umislio. Gini na terenu u p.m.
user1606950187
Nema igre ali opet pobjeda
BogatiDijasporac
Messi, pa sto praznih mjesta, pa tek onda, mozda, De Jong. Nije ni Dembele bio los, za promjenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti