23

Komentari (23)

ubnt2
@kurjak Griješiš drug, tačno 195 cm
kurjak
@ubnt2 Šteta, toliki čovjek a mozak ko ljeljak.
ubnt2
@ubnt2 Griješiš drug, tačno 195 cm
ubnt2
@kurjak Nego hoćeš li ti moći spavati? Zar ti nije hladno, naloži se sebi, vremenska prognoza kaže da će večeras biti -8 a sutra najmanje do -5.Dobro se pokrij, bubrege obaveznooo
ubnt2
ubnt2
@kurjak Neću, ali ću ti moći u seku, ovako je Vas najlakše riješiti, jesam li te je natjerao da mi odgovaraš???
kurjak
@ubnt2 Što moju seku, jel to tvoja bolesna?
Starigrad01
ubnt2
@Mostarac94 Kako nisu dobili? Dobili Barcu ljudi prošle sezone 1-0 na Nou Campu, prije 4 godine dobili ih 3-4 na Nou Campu??? Nisu kući ali ako mogu na Camp Nou valjda bi mogli i na svom igrat, još i lakše.
Mostarac94
Vec tradicionalno, betis spustio gace prije same tekme
ubnt2
Kako majstore, a prvi gol pao u 65. minuti? Nisi gledao tekmu, vidi se, imali su i oni šanse, top tekma bila, borili su se koliko toliko, a šta tek reći kad Atletik Bilbao spusti gaće pred Real?
user1618268465
Ubila ih Barca ko mraz paprike, to sto je prvi gol pao u 65. ne znaci ništa. ?
ubnt2
Šta komplikuju? Ekstra odigrali, top, šanse 2 gola i na kraju prime jedan i to autogol i sad ko ovi zayebani a samo tako mogu dati.
kurjak
@ubnt2 Koji si ti razred?
kurjak
@ubnt2 Pravim samo poređenje.Imam brata 7 razred pa isto tako razmišlja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.