Betis kod kuće poražen od Atletica, Falcao prvi strijelac

Peto kolo španske Primere

Betis kod kuće poražen od Atletica, Falcao prvi strijelac

Ekipa Betisa poražena je večeras u sklopu petog kola španske Primere od ekipe Atletico Madrida sa 2:4. 

Domaći su vodili od 26. minute golom Agre, a samo dvije minute kasnije, Falcao je poravnao na 1:1. Asistenciju je upisao, Garcia. Ipak, domaći na odmor odlaze sa golom prednosti zahvaljujući autogolu Juanfrana u drugoj minuti sudijske nadoknade.

 

U drugom poluvremenu, Falcao nastavlja pogađati, a ovaj put je pogodio sa bijele tačke. Gol za 2:2 je postignut u 48. minuti. Na 2:3, povisio je Costa u 55. minuti, a konačnih 2:4 djelo je Garcie u 92. minuti susreta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Treba naglasiti da su domaći susret zavšili sa dva igrača manje, acrvene kartone dobili su Perquis u 47. minuti i Campbell u 78. minuti.


Salvador Agra by rrmisas

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.