Za sebe tvrde da su zloglasni: 20 huligana slavnog kluba tuklo nepokretnog čovjeka, a onda...

Scene iz Seville

Za sebe tvrde da su zloglasni: 20 huligana slavnog kluba tuklo nepokretnog čovjeka, a onda...

Admin Čaušević

Okolica stadiona Benito Villamarin u Sevilli doživjela je scenu jednako jezivu koliko i žalosnu uoči utakmice Betis - Osasuna. 

Grupa navijača Osasune tukla je čovjeka do besvijesti. Napadači su bili oružani predmetima poput metalnih šiški te su udarali nčovjeka dok je bio nepokretan.

Oko 20 huligana je tuklo povrijeđenog čovjeka te su se brzinom svjetlost razbježali kada su uočili opasnost.

Tokom jutra, na ulicama Seville u blizini Betisovom stadiona, United Family (Ultrasi Betisa) i Indar Gorri (radikalni navijači Osasune) izvodili su incidente u obliku grupnih tučnjava.

Španski mediji pišu da policija provodi odgovarajuće radnje kako bi locirala napadače i odmah ih po prestanku sukoba privela.

Oglasi

Inače, što se tiče same utakmice igrane danas popodne nije bilo pobjednika. Meč je završen neriješenim pobjedom domaćina poslije velike drame.

Betis je poveo u sudijskoj nadoknadi prvog dijela kada je za vodstvo i oduševljenje domaćih navijača pogodio Willians Jose na asistenciju Isca.

Gosti iz Pamplone se nisu predavali te su do stili do izjednačenja u samom finišu susreta, tačnije u 85. minuti preko iskusnog Rubena Garcije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nadoknada je ponovo donijela sreću Betisu. Gol u posljednjim momentima vrijedan trijumfa postigao je Isco koji ove sezone igra sjajno.

Inače, susret je bio poprilčno napet, a glavni sudija meča Sanchez je pokazao čak sedam žutih kartona, sve u drugom poluvremenu. 

Top Komentari

Marro
Tako su i Sarajlijice u Širokom tukli babe i djecu a onda BUUUUUMMMM hahaha
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi