Bevab: Zvuči glupo, ali je vrlo lako moglo biti 3:0 za nas

Nakon poraza od Mađarske

Bevab: Zvuči glupo, ali je vrlo lako moglo biti 3:0 za nas

U-21 reprezentacija BiH jučer je doživjela svoj prvi poraz u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Mađarska savladala rezultatom 4:1 izabranike Vlade Jagodića.

Iako su poveli sa 1:0 golom Prcića već u osmoj minuti i uspjeli sačuvati vodstvo do poluvremena, na kraju smo u drugom dijelu igre doživjeli pravi potop. Četiri lopte završile su iza leđa Jajala.

"Mađari su pravo dobra ekipa, ali dosta toga je bilo i do nas sami. Imali smo vodstvo od 1:0, potom prečku i još dvije stopostotne prilike iz kojih nismo zabili i onda je uslijedila kazna. Već smo na samom početku drugog poluvremena prilimi gol", priča lijevi bek U-21 tima Dino Bevab, te dodaje:

"Čovjek je nam je dao strašan gol glavom, sa 12-13 metara je pogodio suprotne rašlje. To je bio njihov prvi pravi šut na naš gol, a onda smo se mi raspali. Kada kažete da 4:1 zvučio kao da su nas razbili, ali je vrlo lako moglo biti 3:0 za nas".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Možemo žaliti za propuštenim prilikama.

"Nakon vodećeg gola Duljević je pogodio prečku, potom je Atajić imao sjajnu šansu, imali smo odlične prilike ali ih nismo iskoristili. Baš nismo imali sreće iako to glupo zvuči, pogotov kad izgubiš sa 4:1 ali je tako", kazao je na kraju Dino Bevab koji se nada da će on i njegove kolege ovaj kiks ispraviti već u ponedjeljak kada igraju protiv reprezentacije Austrije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.