Bevanda: Zašto selektor, zar ne može izbornik?

Zanimljivo pitanje člana IO N/FSBiH za novinare

Bevanda: Zašto selektor, zar ne može izbornik?

Izvršni odbor N/FSBiH sastao se po drugi put u svega tri dana kako bi izabrao selektora fudbalske reprezentacije BiH.

Nakon sjednice IO N/FSBiH koja je u četvrtak održana u ilidžanskom hotelu Crystal, ali tom prilikom je spisak od jedanaest kandidata skraćen na sedam imena.

Mnogo je pretpostavki, špekulacija, a zanimljiv upit za novinare, kamermane i predstavnike medija, imao je član IO N/FSBiH Josip Bevanda.

Dok su kamermani i fotografi slikali, odnosno snimali detalje prije zvaničnog početka sjednice, nogometni funkcioner upitao je prisutne: "A sada nam još kažite ko je vaš kandidat?"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Od prisutnih je stigao odgovor da će selektor biti onaj kojeg IO izabere, a potom je stiglo još zanimljivije pitanje od predsjednika Širokog Brijega.

"A zašto selektor, zar ne može izbornik?", upitao je Bevanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije