Bez dlake na jeziku: Berbatov isprozivao trenera i otišao kući u Bugarsku

Hashtagovima 'uništio' Jamesa

Bez dlake na jeziku: Berbatov isprozivao trenera i otišao kući u Bugarsku

Proslavljeni bugarski napadač Dimitar Berbatov je, po svemu sudeći, završio svoju kratku epizodu u Indiji.

Nekadašnji član Manchester Uniteda, Tottenhama, Monaca i Bayer Leverkusena je objavom na Instagramu skrenuo pažnju na sebe, a razlog je javno kritikovanje svog trenera iz Kerala Blastersa, Davida Jamesa.

Nekadašnji golman engleske reprezentacije odnedavno je u trenerskom poslu, ali sudeći prema riječima Berbatova, on je najgori trener kojeg je Bugarin ikada vidio.

Berbatov je objavio fotografiju iz aviona uz nekoliko, u najmanju ruku, interesantnih hashtagova koji su upućeni upravo Jamesu kojeg je nazvao "najgorim trenerom u pokušaju ikada" sa "najgorim taktičkim zamislima".

"Duge lopte prema napadaču od kojih nema ništa, ko još igra tako?", dodao je Berbatov.

Interesantno, njegovom klubu je ostalo još da odigra jednu utakmicu ove sezone ali Berbatov je već uveliko u rodnoj Bugarskoj na odmoru...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi