7

Komentari (7)

Dzebra2019
Da li je ovaj Vijetnam ikad pobijedio u Širokom ? Ili Lištica u Sajgonu ? Dogovorili se!!
Fcs
E sad vas treba razguliti, onako bez Hordi, strpati vam 2 komada i ovjeriti titulu. BIĆE GUSTO - BIĆE 0:2. SARAJEVO ŠAMPION!!!
Romario 77
Da je na nekom drugom stadionu bio slican incident isti bio suspendovan al eto Siroki radi sta hoce.
Romario 77
pravila su jasna klub domacin mora osigurati 5% mjesta za gostujuce navijace. ukoliko to ne moze ide sankcika u skladu s pravilnikom. Savez ocigledno luta i osim sto zna sebi kupiti zgradu ne zna nista drugo.
redbull
liga qurcina, a savez jos veca, gostujuci navijaci gledaju 30 min utakmice ili nikako. SRAMOTA! Begicu bori se ti i dalje da udjes u uefinu komisiju, a ligu ko jebe.
rajvosa46
Korak unazad bh. fudbala.
Mirko
Nije istina .Mup HNK nema nikakve veze sa Širokim brijegom.Siroki pripada MUPu ZHK i jedino oni mogu zabraniti dolazak navijaca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.