Bez pobjednika u duelu Baždarevića i Hadžibegića

Mešin Paris FC vodio do 90. minute...

Bez pobjednika u duelu Baždarevića i Hadžibegića

Susret 19. kola francuske Ligue 2 donio je okršaj nekadašnjih selektora naše zemlje Mehmeda Baždarevića i Faruka Hadžibegića.

Paris FC kojeg vodi Baždarević je ugostio Hadžibegićev Red Star, a iako su domaći bili izraziti favoriti i vodili do samog finiša utakmice, na kraju nisu uspjeli slaviti i prestići trećeplasirani Lens.

Do prednosti Paris FC je stigao u 21. minuti zahvaljujući pogotku koji je postigao Perraud na asistenciju Lopeza, a prednost od 1:0 bila je na snazi sve do 90. minute, kada je gostima izjednačenje donio Fontaine i postavio ujedno konačan rezultat.

S ovim bodom Paris FC je na visokom četvrtom mjestu, što je iznad svih očekivanja, dok se Hadžibegićev Red Star i ne može pohvaliti rezultatima. I s ovim bodom je zakovan za dno tabele...

Ligue 2, 19. kolo:

Paris FC - Red Star 1:1

Top Komentari

Ibro
Red Star je zadnji na tabeli i da ga Bazdarevic nije mogo pobijediti kod kuce
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi