Hadžibegić: Navijači nam moraju vjerovati, svjesni smo situacije
Bh. stručnjak još uvijek čeka na prvu pobjedu sa novim klubom

Još uvijek čeka na prvu pobjedu sa novim klubom

Hadžibegić: Navijači nam moraju vjerovati, svjesni smo situacije

Samir Mlaćo

Bh. stručnjaku Faruku Hadžibegiću i ne ide baš dobro u Francuskoj. Sa svojim Red Starom u drugoj ligi Francuske još uvijek čeka na prvu pobjedu.

Prije mjesec dana stigao je Hadžibegić na klupu ovog tima, te ostvario tri poraza i remi. Svjestan j teške situacije, ali vjeruje u svoj tim.

"Ne gledam druge klubove, zanima me samo Red Star. Imamo kvalitet, doveli smo i dvojicu novih igrača, a poruka navijačima je da budu strpljivi. Trebaju nam vjerovati, a mi smo svjesni situacije. Sad nam je podrška najpotrebnija", jasan je bio Hadžibegić za francuske medije.

Hadžibegićev tim se nakon 15. odigranih kola nalazi na predposljednjem 19. mjestu sa samo devet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti