BH Fanaticosi večeras neće bodriti Zmajeve!

Napustili tribinu

BH Fanaticosi večeras neće bodriti Zmajeve!

Admin Čaušević

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Liihtenštajna će proteći bez navijanja BH Fanaticosa. 

Iako su na Bilino polje stigli organizovano i zauzeli svoje mjesto na tribini neposredno pred početak susreta najvjerniji navijači bh. reprezentacije su odlučili napustiti stadion.

Prema nekim informacijama razlog su nesuglasice između članova navijačke grupe i pripadnika javnog reda i mira.

Naime, jedan od članova BH Fanaticosa je na sebi nosio majicu koja je bila uvredljiva za policiju, zatraženo je da je skine, međutim on je to odbio pa je izveden sa stadiona. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon toga majica mu je skinuta, on je vraćen na tribine, ali su ostali pripadnici BH Fanaticosa vjerovatno nezadovoljni svim što se desilo odlučili napustiti stadion.

Top Komentari

F_C_Bracelona_
Srbi dođu na svoje stadione sa šajkačama, kokardama i trasparentima veličanja ratnih zločinaca pa ih njihova policija neće izbacit ili spriječit njihov ulazak, za razliku od naših policijskih govana.
56 0
Bosnian King1
Sto se kurcio, kurcio
0 21

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi