Sjajan vikend za bh. fudbalere u Mađarskoj: U strijelce se upisivali Kodro, Jurina i Lončar

OTP Bank liga

Sjajan vikend za bh. fudbalere u Mađarskoj: U strijelce se upisivali Kodro, Jurina i Lončar

H. Zilić

Bh. fudbaleri imali su odličan vikend u mađarskoj OTP Bank ligi.

Ferencvaros je u 12. kolu deklasirao Kisvardu sa 0:4, a u strijelce se upisao naš Stjepan Lončar, dok su u početnom sastavu Ferencvarosa bili Kovačević i Bešić, a priliku za igru u drugom poluvremenu dobio je i Eldar Ćivić. U timu Kisvarde u prvih 11 bio je Jasmin Mešanović.

Fehervar je sa 3:0 savladao Zalaegerzeg, a prvi gol za domaćine postigao je naš Kenan Kodro.

Jurina je donio tirjumf Mezokovsedu protiv Paksa. Bh. fudbaler je pogodio za 2:1 u 73. minuti meča, što se ispostavilo kao konačan rezultat utakmice.

Bh. fudbaleri imaju sjajnu statistiku ove sezone u Mađarskoj. Kodro je postigao pet golova, Jurina i Mešanović po četiri, Beširović dva, a danas im se pridružio i Stjepan Lončar.

Promo

Top Komentari

Mowzilla
Aferim, no dzabe, boli Vicu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi