Bh. juniori odradili trening, Beganović najavljuje pobjedu

Pripreme za Crnu Goru

Bh. juniori odradili trening, Beganović najavljuje pobjedu

Jučerašnji meč sa Ukrajinom je arhiviran i juniorski reprezentativci BiH već se spremaju za sljedeći susret na turniru u kojem će nam protivnik biti selekcija Crne Gore.

Uoči sutrašnjeg susreta izjavu je dao reprezentativac Dženis Beganović, koji ističe da protiv Crne Gore idu na pobjedu. 

"Znali smo da će biti teška utakmica sa Ukrajinom, jer smo na drugoj strani imali jakog protivnika. Dali smo svoj maksimum jučer, ali rezultat 1:1 je ipak najrealniji kada uzmemo u obzir dešavanja na terenu jer su obje ekipe imale periode igre u kojim su dominirale. Sutra protiv Crne Gore idemo na pobjedu. Kvalitetna smo ekipa i želimo da odemo na Evropsko prvenstvo", kazao je napadač našeg tima Dženis Beganović.

Podsjetimo, utakmica između BiH i Crne Gore na programu je sutra u 17 sati na stadionu "Pecara" u Širokom Brijegu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.